LIGHT

LIGHT er den fedeste teenage klub for unge i alderen 12 – 16 år. Der er nærvær og vilde aktiviteter. Der er alvor og leg.

Light betyder lys – Lyset er så kraftfuldt, at det kan bryde mørket! Hvis ikke vi havde lys, ville alt være mørkt. I skabelsesberetningen kan man læse, at lyset er det første, som Gud skaber. Lyset står dermed i modsætning til kaos eller intethed – og ses som en fundamental betingelse for liv.

Som teenageklub ønsker vi, at være et lys, der hvor vi er. Det indebærer både selve klubben, men også hvor vi som ledere og teenagere går. Vi ønsker ganske enkelt, at være lys, skabe retning, opmuntre teenagere og være rollemodeller, der hvor vi er.

LIGHT mødes hver onsdag aften kl. 19.00 – 21.00.

Henvendelse til: Cecilie Stüker på tlf.  6131 3078 og Mette Rasmussen på tlf. 2281 0652

© Copyright - Pinsekirken Thisted | Tilstedvej 20, 7700 Thisted | 97 91 08 00 | pinsekirkenthisted@gmail.com | Privatlivspolitiken