Glæder og sorger gennem livet

Torsdag den 29. november kl. 14:00 inviterer 50+/- igen til foredrag i Pinsekirken på Tilstedvej 20. Birgitte Hummeluhre Nissen vil fortælle om ”glæder og sorger i mit liv”, et emne, enhver kan spejle sig i. Birgitte er en frisk pige, og der er ingen tvivl om, at kedeligt, det bliver det ikke! Birgitte har humor, selvindsigt, ægthed og hendes ligefremme væsen og formidling vil helt sikkert tryllebinde de, der kommer. Birgitte tager sin guitar med og foredraget bliver således suppleret af fællessange.

Birgitte giftede sig for 31 år siden til Åge og sammen er de beriget med to sønner og et barnebarn, som Birgitte en gang om ugen bruger tid sammen med på ’farmordag’. Hun er oprindeligt uddannet køkkenleder og tog siden diakonuddannelsen. I dag arbejder hun i hjemmeplejen.

Om søndagen kan man finde Birgitte og Åge i Apostolsk Kirke i Røde Kro, og en gang om måneden er det hende, som prædiker. ’Men det er bestemt ikke bare inde i en bygning, vi kristne skal være at finde’ mener Birgitte. ’Vi skal involvere os i lokalsamfundet. Hvis ikke vi er derude, men bare putter os i vore små fællesskaber, giver det ingen mening’. Et eksempel på dette kan man finde i Åbenrås julemarked ”Julehjertebyen”, som er et initiativ for at hjælpe ikke-bemidlede og første gang tog sin begyndelse i 2009. En slags julemarked med små huse og aktiviteter inspireret af 1850’erne. Her er også en kirke, hvor der gennem årene er solgt mange hjemmestrikkede sokker m.m. Ved Birgittes inspiration bliver denne kirke i julen 2018 for første gang ’en rigtig kirke’; et formidlingssted af julens budskab som et samarbejde mellem kommunens 12 præster.

Enhver er velkommen til foredraget i Pinsekirken – og som sædvanligt vil det være gratis.