Pressemeddelelse

Pressemeddelelse:

Mikael Schlosser bliver ny ledende præst i Pinsekirken Thisted.

Det er med stor glæde og taknemmelighed at lederteamet i Pinsekirken Thisted søndag d. 3. nov. 2019 har kunnet meddele at kirken ansætter Michael Schlosser som ledende præst pr. 1. marts 2020.

Mikael og hans kone Eva udtrykker at:” de glæder sig til at bygge Guds rige sammen med lederteamet og resten af menigheden. De ønsker, at være med til at sætte et positivt og tydeligt aftryk på fremtiden for kirkens og dens udvikling og betydning i lokalområdet”.

Mikael var forstander på Mariager Højskole indtil august 2019. Familien har ønsket at komme på en længere rejse sammen, inden en ny tjeneste skulle påbegyndes.  Mikael og Eva rejste derfor midt september 2019 til Asien med deres 5 børn og vender først tilbage til Danmark i medio februar 2020.

Indtil Mikael tiltræder stillingen, er det lederteamet med Kaj Kristensen som teamleder, der har ansvaret for kirken. I denne forbindelse er det vigtigt for kirkens lederteam at understrege, at kirkens nuværende deltidspræst Bent-Ole Højegaard og ungdomspræst Andreas Kokkenborg fortsætter i deres stillinger i kirken også efter denne periode. Dermed bliver der tale om et dagligt præsteteam på i alt 3 personer. Det er et klart ønske fra lederteamet og kirken om fortsat, at kunne være med til at støtte, udvikle og hjælpe andre mindre kirker og kristne initiativer i lokalområdet.

På vegne af Pinsekirken Thisted

Teamleder Kaj Kristensen.